SUSHI WORLD KRAKóW

SUSHI WORLD KRAKóW Sushi World Kraków

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 237 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Sushi World Kraków. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

29 cze 2022 o 22:46 Niesmaczne, kiepski ryż, rolki się rozpadały.
26 cze 2022 o 0:36 Smaczne.
20 cze 2022 o 0:42 Jedno z lepszych sushi w Krakowie. Świeże i smaczne. Dostawa idealnie o czasie. Polecam!
14 cze 2022 o 0:59 Patrząc na opinie liczyliśmy na coś pysznego ale to nawet nie było zjadliwe. Ryba śmierdząca , nie dostaliśmy ani imbiru ani wasabi do zestawów. Okropna obsługa , dostawa dużo spóźniona. Nie polecam
11 cze 2022 o 19:26 Dostawa szybko przyjechało Jedzenie było pyszne, więc polecam i sam chętnie skorzystam z tej opcji Btw słodka rolka przyjemnie zaskoczyła, też polecam
4 cze 2022 o 11:04 Pyszne sushi, dostawa na czas:)
4 cze 2022 o 9:10 Zamówiłam Poke Chicken i trochę inaczej wyobrażałam sobie „pieczonego kurczaka” w tym daniu. Mięso wyglądało jak resztki z rosołu - nawet kolor by się zgadzał, bo miejscami było szare/ciemniejsze. Chyba że ideą było „zero waste”, ale nie za tą cenę.
28 maj 2022 o 21:45 Wszystko super, jestesmy bardzo zadowoleni:)
7 maj 2022 o 21:37 Najlepsze sushi, gorąco polecam! Świeże, duże!
5 maj 2022 o 9:22 Pyszne sushi! Zamówienie zostało dostarczone przed czasem :) świeże, duże kawałki,wystarczająca ilość wasabi.Polecam!
2 maj 2022 o 16:00 Przepyszne sushi. Duża ilość sosów. zamówienie było na konkretną godzine i dostawca był dokładnie wtedy. Polecam bardzo.
1 maj 2022 o 21:50 Dzisiejsze zamówienie totalnie na NIE! O ile czas dostawy był szybki to smak pozostawiał wiele do życzenia. To nie było nasze pierwsze zamówienie tutaj dlatego niestety dzisiaj bardzo niemiła niespodzianka- mega gorzkie, suche, jakby stare..a szkoda.